Директору підприємства загрожує судове переслідування

Новини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідування

Вінницький міський суд розглядатиме справу проти 38-річного директора товариства з обмеженою відповідальністю, якому пред'явлено обвинувачення у скоєнні кримінальних правопорушень за статтями 191 та 366 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування було встановлено, що у 2023 році між департаментом міської ради та зазначеним товариством був укладений договір на капітальний ремонт покрівлі та інших суміжних робіт. Експертні висновки показали, що підрядник не виконав певні роботи, а отримані кошти у сумі 272 тисяч гривень були неправомірно привласнені.

Ці дії призвели до завдання шкоди у розмірі 272 тисяч гривень громаді. Згідно зі статутом, відповідно до якого було складено обвинувальний акт, вину в подібних злочинних діях може бути покарано позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Новини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідуванняНовини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідуванняНовини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідуванняНовини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідуванняНовини Вінниці / Директору підприємства загрожує судове переслідування