Директору комбінату у Літині оголосили про підозру за двома статтями

Новини Вінниці / Директору комбінату у Літині оголосили про підозру за двома статтями

Слідчі обласного главку поліції 11 жовтня оголосили про підозру посадовцю, який, користуючись своїм службовим становищем, підробив документи та розтратив кошти товариства під виглядом оплати за ремонт промислового обладнання.

За інформацією джерел NaПарижі, мова йде про ТОВ «Літинський м’ясокомбінат».

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, досудовим розслідуванням встановлено, що 57–річний директор літинського підприємства, підписав платіжні доручення про виконання послуг з обслуговування та ремонту промислового обладнання, яке в дійсності не виконувалось. Таким чином, зловживаючи своїм службовим становищем, він на власний розсуд розтратив кошти заводу.  

Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинена у великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення). За такі злочини підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Макс Мельник

12 жовтня, 2021