Динопарк залишає Вінницю. Повернутися «ящури» можуть у разі покращення ситуації

Новини Вінниці / Динопарк залишає Вінницю. Повернутися «ящури» можуть у разі покращення ситуації

Вінницький «Парк Динозаврів» зібрався у мандрівку. За 10 днів він закриється, не виключно, що назавжди. Офіційно причина у низькій відвідуваності.

Про те, що «динозаври з Вінниці вирішили помандрувати» повідомили на сторінці Подільський зоопарк.

«Невдовзі роботизовані ящери поїдуть у далеку подорож. У вінничан є можливість відвідати експозицію лише до 13 листопада. Мріяли побачити древніх ящерів, які жили на Землі під час Юрського та Крейдового періодів, приходьте у Подільський зоопарк та відвідайте незвичайну виставку», - йдеться у повідомленні.

На сторінці «Парку динозаврів» вказують, що робота призупиняється.

«Експозицію гігантських динозаврів і тварин Льодовикового періоду, тюбінгова гірку, а також дзеркальний лабіринт можна відвідати до 13 листопада включно. Змушені піти на такий крок через малу кількість відвідувачів. Якщо ситуація з туристичною галуззю покращиться, то, можливо, навесні відновимо виставку з новою, ще крутішою колекцією роботизованих фігур. Тому кажемо вам не «бувайте», а «до зустрічі», - зазначають на сторінці Парк Динозаврів - Вінниця.

Як дізнався NaПарижі з неофіційних джерел, через низьку відвідуваність парку власниками нібито прийнято рішення про переїзд до Європи.  

Олеся Рудницька

3 листопада, 2022