Двох підозрюваних у пограбуванні та вбивстві чоловіка з Вороновиці затримали на Волині

Новини Вінниці / Двох підозрюваних у пограбуванні та вбивстві чоловіка з Вороновиці затримали на Волині

Двох зловмисників, 19-ти і 20-ти років,які у лютому в смт Вороновиця при пограбуванні вбили чоловіка, а його товариша та літню матір сильно побили, затримали правоохоронці.

Двох зловмисників, 19-ти і 20-ти років, які у лютому в смт Вороновиця при пограбуванні вбили чоловіка, а товариша та його літню матір побили, затримали правоохоронці.

Підозрювані у розбійному нападі та вбивстві намагалися сховатися на Волині. Однак 7 березня їх затримали працівники карного розшуку у м. Луцьк. Зловмисниками виявилися односельці потерпілих.

Як повідомляє прес-служба поліції у Вінницькій області, вході досудового розслідування з’ясувалося, що вечері 15 лютого зловмисники зайшли у будинок пенсіонерки та почали вимагати гроші. Отримавши відмову, зчинили бійку. Били потерпілих доки ті не змогли чинити опір. Забравши з оселі кошти та комп’ютер, втекли. 

На наступний день мешканка Вороновиці знайшла без свідомості 80-річну господарку будинку та її 41-річного сина. Обох тоді було доставлено в реанімаційне відділення лікарні. Товариш потерпілого від побиття нападників загинув. Смерть констатували медики, які прибули на виклик.

Затримані пояснили, що були добре знайомі з сином господарки будинку, і він неодноразово хизувався, що має чималу суму грошей та коштовності. Того дня, перебуваючи в стані сп’яніння, вирішили збагатитися.

Сьогодні, 9 березня, Вінницький міський суд обрав  чоловікам міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Обом загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув’язнення.