Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)

Новини Вінниці / Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)

У Кривому Розі 4 червня оперативники затримали двох чоловіків, які у вересні минулого року підпалили одне з підприємств у Немирові на Вінниччині. У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області нагадують, що тоді про підпал будівлі правоохоронців повідомив 36-річний місцевий житель.

У Кривому Розі 4 червня  оперативники затримали двох чоловіків, які у вересні минулого року підпалили одне з підприємств у Немирові на Вінниччині. У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області нагадують, що тоді про підпал будівлі правоохоронців повідомив 36-річний місцевий житель.

Невідомі особи  на територію підприємства кинули пляшки з легкозаймистою речовиною, у результаті чого загорівся дах пультової будівлі. Після цього палії зникли на авто.

За словами начальника карного розшуку Андрія Дамзіна, в ході проведення розшукових заходів, перегляду камер відеоспостереження оперативники встановили осіб, підозрюваних у цьому злочині, та автомобіль, на якому вони пересувались.

А 4 червня у місті Кривий Ріг зловмисники були затримані. Ними виявились місцеві жителі  20 та 21 років.

Наразі затриманим оголошено про підозру. Одному з них суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 168 тисяч гривень. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу другому затриманому.

Новини Вінниці / Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)Новини Вінниці / Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)Новини Вінниці / Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)Новини Вінниці / Двох чоловіків, які торік підпалили підприємство на Вінниччині, затримали у Кривому Розі (ФОТО)
Сергій Маламура

6 червня, 2020