Двоє пенсіонерів травмовано: поблизу Вінниці «ГАЗ» виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковик

Новини Вінниці / Двоє пенсіонерів травмовано: поблизу Вінниці «ГАЗ» виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковик

На автодорозі Вінниця-Могилів-Подільський, яка є частиною М-21, вранці 21 листопада сталась ДТП. Зіткнулись автомобілі «ГАЗ» й «ВАЗ». Внаслідок аварії водій «ВАЗу» та його пасажирка госпіталізовані до медичного закладу.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 11 години 54-річний житель Тульчинського району, водій мікроавтобуса «ГАЗ» неподалік від села Медвеже Вушко виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ» під керуванням 73-річного мешканця Вінницького району.

В результаті зіткнення водій ВАЗу та його 72-річна пасажирка, жителька Агрономічної територіальної громади отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Водії освідувані, вони тверезі.

За цим фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

22 листопада, 2022