Двоє людей загинули під колесами Infiniti у Калинівському районі на Вінниччині. Водій сам викликав поліцію та швидку

Новини Вінниці / Двоє людей загинули під колесами Infiniti у Калинівському районі на Вінниччині. Водій сам викликав поліцію та швидку

Двоє людей потрапили під колеса Infiniti ввечері 22 грудня у Калинівському районі на Вінниччині. Сталася ДТП близько 21-ї години біля села Радівка. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, загинули 64-річна жінка та 24-річний чоловік. Проводиться розслідування.

Двоє людей потрапили під колеса Infiniti ввечері 22 грудня у Калинівському районі на Вінниччині. Сталася ДТП близько 21-ї години біля села Радівка. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, загинули 64-річна жінка та 24-річний чоловік. Проводиться  розслідування.

За попередніми даними поліції, за кермом Infiniti був 50-річний мешканець Вінниці. Він допустив наїзд на двох жителів Калинівського району, які  раптово  почали переходити дорогу у невстановленому місці.

Правоохоронці зазначають, що після аварії водій сам викликав поліцію та швидку допомогу. Але потерпілих, на жаль, врятувати не вдалося. При цьому, за даними поліції, водій був тверезим.

Наразі автомобіль поміщено на арештмайданчик. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Водієві Infiniti загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на  строк до трьох років.

Нагадаємо, 20 грудня смертельна аварія сталася біля села Медвеже Вушко Вінницького району. Там під колесами «Тойоти» загинула жінка.

Сергій Маламура

23 грудня, 2019