Двоє людей потонуло за добу на Вінниччині: рятувальники закликають до обережності

Новини Вінниці / Двоє людей потонуло за добу на Вінниччині: рятувальники закликають до обережності

На Вінниччині знову сумна статистка нещасних випадків на воді: за добу потонуло двоє людей. Лише з початку місяця на водоймах області загинуло 15 осіб, в тому числі одна дитина. Рятувальники просять вінничан не ігнорувати правила безпеки.

На Вінниччині знову сумна статистика нещасних випадків на воді: за добу потонуло двоє людей. Лише з початку місяця на водоймах області загинуло 15 осіб, в тому числі одна дитина. Рятувальники просять вінничан не ігнорувати правила безпеки.

Зокрема, як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області, сьогодні вранці до Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Тульчин надійшло повідомлення від поліції про те, що напередодні близько 23:05 жителями с. Копіївка з місцевого ставка було вилучено тіло 37-річного односельця. Чоловік втопився під час риболовлі.

Ще один трагічний випадок на воді стався напередодні в с. Пеньківка Шаргородського району. Там, під час купання, загинув 33-річний чоловік. Потопельника з води витягли також місцеві жителі.

Рятувальники нагадують вінничанам, що плавати потрібно лише в спеціально відведених місяцях, не можна стрибати у воду у місцях, де глибина та стан дна невідомі. Також не варто заходити у водойми в нетверезому стані.

«Пам’ятайте, що навіть невинний жарт або гра на воді може перетворитися на трагедію! Будьте уважні та обережні під час відпочинку! Ігнорування правил безпеки може коштувати життя», - зазначають у ГУ ДСНС у Вінницькій області.