Двоє людей постраждали у ДТП на Вінниччині

Новини Вінниці / Двоє людей постраждали у ДТП на Вінниччині

Дві аварії із постраждалими сталися на Вінниччині 13 січня. В обох випадках травмованих госпіталізовано: у Вінниці під колеса автомобіля «ДЕО» потрапив 22-річний пішохід, а в Могилів-Подільському районі 21-річний травми отримав 21-річний водій «Мазди».

Дві аварії із постраждалими сталися на Вінниччині 13 січня. В обох випадках травмованих госпіталізовано: у Вінниці під колеса автомобіля «ДЕО» потрапив 22-річний пішохід, а в Могилів-Подільському районі травми отримав 21-річний водій «Мазди».   

Наразі в рамках відкритих кримінальних проваджень призначено низку експертиз, за висновками яких з’ясуються остаточні причини аварій.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в області, у Вінниці на розі вулиці Келецької та проспекту Космонавтів близько 23-ї години під колеса автомобіля «ДЕО», за кермом якого був 29-річний вінничанин, потрапив 22-річний пішохід.

За попередніми даними, він раптово вийшов на дорогу.

А в селі Сонячне Могилів-Подільського району 21-річний водій автомобіля «Мазда» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Водій «Мазди» отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

Слідством розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається обмеженням волі до 3-х років.

Фото зі спільноти ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦЯ у Viber