Дві організації з Вінниці та Бару обиратимуть очільника центру культури «Щедрик»

Новини Вінниці / Дві організації з Вінниці та Бару обиратимуть очільника центру культури «Щедрик»

У Вінниці визначились зі складом комісії, яка обиратиме директора обласного центру культури «Щедрик». Бажаючих взяти участь у «журі» було не багато. Заявки надійшли від від двох громадських організацій – Вінницького обласного комітету профспілок працівників культури та ГО «Барський міський художній аматорський театр»

У Вінниці визначились з громадськими активістами, які увійдуть до складу комісії, що обиратиме директора обласного центру культури «Щедрик». Бажаючих взяти участь у «журі» від громадських організацій було не багато. Заявки надійшли від Вінницького обласного комітету профспілок працівників культури та ГО «Барський міський художній аматорський театр».

Кожна із організацій подавала три кандидатури. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної ради.

«Для участі у жеребкуванні громадські організації на паперових та електронних носіях подавали до обласної Ради до 28 серпня 2020 року та листи із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу  конкурсної комісії, копію статуту громадської організації завіреної належним чином», - йдеться в інформації.

Тож сьогодні в облраді провели жеребкування і визначили членів комісії Миколу Безносюка і Сергія Гарбулінського від Вінницького обласного комітету профспілки працівників культури та Ірину Дєдову від громадської організації «Барський міський художній аматорський театр».

Зазначимо, що нині обов‘язки директора Вінницького обласного центру культури «Щедрик» виконує Валентина Погребняк. Днями пані Валентина повідомила про свою участь у місцевих виборах від партії "Слуга Народу".