Дві депутатки з Вінниччини потрапили у ТОП-10 найкрасивіших парламентарок

Новини Вінниці / Дві депутатки з Вінниччини потрапили у ТОП-10 найкрасивіших парламентарок

Редакція Nash.live вирішила власними силами провести конкурс краси серед народних обранець. У першій десятці найгарніших за версією видання є дві парламентарки, які були обрані у сусідніх мажоритарних округах на Вінниччині – 14 і 15 – Ірина Борзова та Лариса Білозір.

Редакція Nash.live вирішила власними силами провести конкурс краси серед народних обранець. У першій десятці найгарніших за версією видання є дві парламентарки, які були обрані у сусідніх мажоритарних округах на Вінниччині – 14 і 15 – Ірина Борзова та Лариса Білозір.

Як вказує видання, вибирати було з кого, адже у Верховній Раді дев'ятого скликання рекордна кількість жінок-депутатів. Цього року до парламенту пройшли 87 депутаток - це 20,5% від загальної кількості парламентарів.

Журналісти підкреслюють, що ТОП-10 - суб'єктивна думка авторів, адже кожна жінка красива по-своєму.

Нагадаємо, 39-річна Л.Білозір народилася у Тростянці Вінницької області. До обрання депутаткою ВР була депутатом облради, очолювала ГО «Життя та розвиток громад». Має чоловіка та двох дітей.

А 38-річна І.Борзова народилася у Вінниці. До Ради була підприємицею та очолювала ГО ВО «Розвиток.Розвиток». Має чоловіка та трьох дітей.