Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)

Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)

Погода у Вінниці сьогодні, в останній день січня, нарешті нагадала, що надворі – зима. Але не зовсім радіють лапатому снігу водії…

Погода у Вінниці сьогодні, в останній день січня, нарешті нагадала, що надворі – зима. Але не зовсім радіють лапатому снігу водії…

Як розповіли NаПарижі у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, із 8-ї ранку по 17:30 у місті на лінію «102» надійшли повідомлення про 16 ДТП без потерпілих. Із них 12 аварій сталося починаючи з 15-ї години, коли у Вінниці добряче засніжило. І, судячи з погоди, це – далеко не остаточна статистика сьогоднішніх автопригод.

Наразі невідомо, за скількома із цих аварій водії складуть європротоколи, а у скількох випадках доведеться розбиратися патрульним.

А почалися затори у Вінниці ще вранці із обриву лінії на центральному мосту, внаслідок чого довго стояли трамваї.

Центральний міст цього дня взагалі став дещо проблемною ділянкою: ДТП там сталася близько 11:30, потім – приблизно о 16:30. Аварії були незначні, але рух ускладнювали суттєво.    

Після 15-ї години ДТП зафіксували на Магістратській, по Хмельницькому шосе, по вулиці Мури, на Пирогова – біля «Бастилії» та в районі Електромережі.   

Повідомляли у соцмережах вінничани також про аварії неподалік лікарні імені Ющенка, біля «Книжки» та на перехресті вулиць Данила Галицького та Миколи Амосова. Уже ближче до 17-ї години почав утворюватись затор через ДТП біля 45-го заводу…

Фото із Telegram-каналу ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦЯ  

Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Дванадцять аварій за дві з половиною години: прикрі наслідки «мокрого» снігопаду у Вінниці (ФОТО)