Два схожих смертельних випадки. Тіло чоловіка випадково побачили у центрі Вінниці

Новини Вінниці / Два схожих смертельних випадки. Тіло чоловіка випадково побачили у центрі Вінниці

Протягом  двох годин у Вінниці і селі Приборівка, що в 20 кілометрах від обласного центру, рятувальники знайшли тіла двох потопельників. Особа одного з них з’ясовується.

Як вказують у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області, 20 червня о 8:45 співробітниками групи водолазних робіт обласного управління із сільського ставка, розташованого у Липовецькому районі, вилучено тіло 22-річного місцевого жителя. Його пошуки у Приборівці розпочалися ще напередодні. Відомо, що хлопець пішов купатися 19 червня о 16:00, а коли не повернувся додому, рідні почали бити на сполох.

У Вінниці все склалося по-іншому. До служби порятунку «101» о 10:02 надійшло повідомлення про те, що в Південному Бузі неподалік Центрального мосту на набережній біля вул. Київській виявлено тіло людини. Перехожі випадково побачили…

На місці рятувальники з’ясували, що на відстані 70 метрів від берега є потопельник. За допомогою спецобладнання та човна вони дістали тіло чоловіка. Візуально йому 40-45 років. Особу загиблого встановлюють.

Слід зауважити, що з початку сезону купання на Вінниччині кількість загиблих на воді рахується на десятки. Нещодавно рятувальники щодня фіксували трагічні випадки. Так, 10 червня бійці ДСНС витягли з водойми потопельника в с. Шендерівка Чернівецького району. Там, під час відпочинку на водоймі втопився 64-річний чоловік. У с. Дяківці Літинського району 11 червня в місцевому ставку втопився 17-річний юнак. Подібний випадок в с. Мізяківські Хутори Вінницького району стався 12 червня.
 

Олег Верлан

20 червня, 2018