Два місяці у розшуку: у Вінниці знайшли підозрюваного у зухвалому грабежі (ФОТО)

Новини Вінниці / Два місяці у розшуку: у Вінниці знайшли підозрюваного у зухвалому грабежі (ФОТО)

У Вінниці правоохоронці затримали зловмисника, який ще в вересні на вулиці Брацлавській побив й грабував перехожого. Затрмианий відібрав у потерпілого сумку з документами, гроші та мобільний телефон.

У Вінниці правоохоронці затримали зловмисника, який ще у вересні на вулиці Брацлавській побив й грабував перехожого. Затриманий відібрав у потерпілого сумку з документами, гроші та мобільний телефон.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 6 вересня до правоохоронців звернувся 21-річний вінничанин з повідомленням про те, що близько першої години ночі на вулиці його побив та пограбував невідомий чоловік. Нападник, застосувавши фізичну силу, відібрав у потерпілого сумку з документами та грошима в сумі 50 гривень, а також витягнув з кишені Iphone 8.

А от 11 листопада поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявися 22-річний вінничанин. В поле зору поліції раніше він не потрапляв. За місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили телефон потерпілого.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення. Наразі вирішується  питання про оголошення йому про підозру.

Новини Вінниці / Два місяці у розшуку: у Вінниці знайшли підозрюваного у зухвалому грабежі (ФОТО)Новини Вінниці / Два місяці у розшуку: у Вінниці знайшли підозрюваного у зухвалому грабежі (ФОТО)
Ірина Заіковата

11 листопада, 2020