ДТП у центрі Вінниці: пасажирку автівки доставили у лікарню

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: пасажирку автівки доставили у лікарню

Вранці 1 жовтня у самісінькому центрі Вінниці – на вулиці Соборній – не розминулись дві автівки. Унаслідок ДТП незначні ушкодження отримала 23-річна жінка, хоча попередньо були підозри на ушкодження голови.

Аварія сталася близько 9.15 на трамвайній колії. Як зазначають свідки аварії, водій автомобілю Hyundai Sonata здійснив різкий поворот вліво і зіштовхнувся з автомобілем Volskwagen.

В результаті ДТП незначні ушкодження отримала пасажирка Hyundai Sonata. Від госпіталізації вона відмовилася, тому, як пояснили NaПарижі у поліції, відсутні підстав для відкриття кримінального провадження.

У вінничанки були підозри на струс головного мозку, але після обстеження у лікарні швидкої допомоги медики не підтвердили діагноз.

На місці працює патрульна поліція. Рух трамваїв на вулиці Соборній був заблокований півтори години. Його відновили лише у 10.40.

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: пасажирку автівки доставили у лікарнюНовини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: пасажирку автівки доставили у лікарню
Макс Мельник

1 жовтня, 2021