ДТП у Гайсині: троє людей госпіталізовані з травмами

Новини Вінниці / ДТП у Гайсині: троє людей госпіталізовані з травмами

У Гайсині ввечері 27 жовтня стались дві аварії. В результаті ДТП троє людей отримали травми та госпіталізовані до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 19 години при в’їзді в місто 44-річний водій легковика Opel Corsa, житель Черкаської області, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем Dacia Logan.

Внаслідок ДТП водій та пасажир автівки Dacia Logan отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Ще одна аварія сталась близько 22 години по вулиці 1-го Травня. 20-річний водій BMW допустив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці. В результаті зіткнення пішохід з отриманими травмами доставлений до медичного закладу.

Водії освідувані, вони тверезі.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цими фактами проводяться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

28 жовтня, 2022