ДТП на Вінниччині: на об’їзній «КамАЗ» збив пішохода, який перетинав дорогу

Новини Вінниці / ДТП на Вінниччині: на об’їзній «КамАЗ» збив пішохода, який перетинав дорогу

У Вінницькому районі ввечері 8 серпня водій вантажівки «КамАЗ» допустив наїзд на пішохода, якого після ДТП госпіталізовано. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, аварія сталась близько 21.20 на об’їзному шосе автодороги сполученням Стрий - Кропивницький - Ізварине.

За попередньою інформацією слідства, 46-річний водій вантажівки, житель Дніпропетровської області, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди той отримав травми та був доставлений до лікарні. Особа пішохода наразі встановлюється. Водій вантажівки не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

9 серпня, 2022