ДТП біля «Миру» у Вінниці: чоловіка збив автобус та переїхав «Фольскваген». Особу загиблого ще встановлюють

Новини Вінниці / ДТП біля «Миру» у Вінниці: чоловіка збив автобус та переїхав «Фольскваген». Особу загиблого ще встановлюють

Смертельна ДТП сталася близько 18-ї години, у Вінниці по вулиці Келецькій, неподалік кінотеатру «Мир». Внаслідок аварії загинув пішохід. За попередніми даними поліції, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці.

Смертельна ДТП сталася близько 18-ї години, у Вінниці по вулиці Келецькій, неподалік кінотеатру «Мир». Внаслідок аварії загинув пішохід. За попередніми даними поліції, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці.

Сталася аварія близько 18-ї години. Потерпілого збив автобус, який їхав за маршрутом №19 у напрямку ринку «Урожай». Від удару чоловіка відкинуло на смугу зустрічного руху, де на нього наїхав інкасаторський «Фольксваген». Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Який саме удар став смертельним, має з’ясувати експертиза.

Особу загиблого, поки що встановлюють, адже при собі чоловік не мав документів. У поліції зазначають, що на вигляд йому близько 60-ти років. Був одягнений у темне пальто, чорні штани та сірий светр.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ.