ДТЕК на Вінниччині розпрощалась із «зайвим» майном – в комунальну власність перейшов готель, палац культури та спортшкола

Новини Вінниці / ДТЕК на Вінниччині розпрощалась із «зайвим» майном – в комунальну власність перейшов готель, палац культури та спортшкола

На Вінниччині Ладижинська ТЕС, яка належить до групи компаній ДТЕК, подарувала місту кілька об‘єктів нерухомості. Енергетики також взяли зобов‘язання виділити кошти на ремонт палацу культури та деякі витрати на його утримання на найближчі три роки.

На Вінниччині Ладижинська ТЕС, яка належить до групи компаній ДТЕК, подарувала місту кілька об‘єктів нерухомості. Енергетики також взяли зобов‘язання виділити кошти на ремонт палацу культури та його утримання на найближчі три роки.

Про це повідомляє ЛадижинNews.

«Депутати Ладижинської міської ради погодилися прийняти у комунальну власність будівлю палацу культури «Прометей», приміщення ДЮСШ №1, стадіон та колишній готель «Лісовий», котрі належали ДТЕК Ладижинській ТЕС. Відповідне рішення ухвалили на позачерговій сесії 11 серпня 2020 року.  

В рішенні зазначається, що міська рада Ладижина погодиться прийняти  на баланс зазначені об’єкти за умови, що ДТЕК Ладижинська ТЕС укладе з міськрадою договори про пожертву нерухомого майна, спрямує на ремонт «Прометею» 450 тис. грн, а також ДТЕК Ладижинська ТЕС має взяти на себе витрати на забезпечення тепловою енергією ПКВС «Прометей» упродовж 2020-2023 років»
, - йдеться в інформації.

В комунальну власність передадуть будівлю готелю, який знаходиться в лісі, на 25 місць (на баланс КП «Ладжитлосервіс»), ПКВС «Прометей» (на баланс міського відділу культури і туризму);

Відділ з питань фізичної культури та спорту отримає на свій баланс приміщення ДЮСШ Ладижинської ТЕС імені І. Сагаєва, стадіон із огорожею та побутові приміщення стадіону.

Зазначимо, переговори щодо передачі зазначених будівель в комунальну власність тривали ще з березня 2016 року.

Марина Карабай

16 вересня, 2020