Довідки про несудимість вінничанам не видають онлайн

Новини Вінниці / Довідки про несудимість  вінничанам  не видають  онлайн

Розрекламований міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим онлайн-сервіс, за допомогою якого можна замовляти довідку про відсутність судимості, не працює. Протримався він місяць, і припинив роботу. Про це "NaПарижі" повідомив речник регіонального сервісу центру МВС Вінниччини Володимир Мотичко.

Розрекламований міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим онлайн-сервіс, за допомогою якого можна замовляти довідку про відсутність судимості, не працює. Протримався він місяць, і припинив  роботу.  Про це  "NaПарижі" повідомив речник регіонального сервісу центру МВС Вінниччини Володимир Мотичко.

Замовити довідку про відсутність судимості за допомогою Інтернету у кілька "кліків" можна було з вересня, однак при умові якщо наявний електронний підпис. 

"З 26 числа з технічних причин послуга призупинена. Коли відновлять наразі невідомо, про це буде додатково повідомлено", - зауважив  Володимир  Мотичко.

 

За його словами, серед вінничан послуга користувалася популярністю. За неповний місяць довідку про відсутність судимості онлайн замовили 70 осіб.
 

Саша Григоровська