"Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)

Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)

Сьогодні, 23 лютого, міністр юстиції Денис Малюска відвідав вінницькі колонії №86 та №1 і слідчий ізолятор. За словами урядовця, до місць позбавлення волі він прибув без попередження.

Сьогодні, 23 лютого, міністр юстиції Денис Малюська відвідав вінницькі колонії №86 та №1 і слідчий ізолятор. За словами урядовця, до місць позбавлення волі він прибув без попередження.   

- "Не весь же час книжку читати догори дригом)))", - пише Д.Малюська у Facebook. У цих закладах, за словами міністра, нині утримується близько 1,5 тисячі в'язнів, 300 з яких довічники.  

"Умови утримання - цілком задовільні (за виключенням окремих камер СІЗО у зв'язку з переповненням). Стандартна проблема із строками перебування у СІЗО - один із ув'язнених, з яким розмовляв, більше чотирьох років перебуває під слідством за крадіжку. Довічників багато і їм немає куди себе діти, роботи на усіх не вистачає. Деякі з них отримували ще смертну кару у дев'яностих та були врятовані визнанням такої кари неконституційною. Нещодавні накази мін'юсту, які лібералізували користування інтернетом у в'язницях, залишаються неімплементованими - доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка", - пише міністр.

Д.Малюська також похвалився підтягуванням на перекладині у тюремному дворику та грою в настільний теніс із засудженим.

Показав міністр і кімнати для тривалих побачень, користування якими платне - близько 350 грн на добу з людини.

Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)Новини Вінниці / "Доведеться трохи розворушити підлеглих з понеділка": що міністр юстиції побачив у вінницьких в'язницях (ФОТО)
Сергій Маламура

23 лютого, 2020