Доцентка з ВНТУ Олена Жагловська стала лауреаткою премії «100 успішних українців»

Новини Вінниці / Доцентка з ВНТУ Олена Жагловська стала лауреаткою премії «100 успішних українців»

Доцентка кафедри комп’ютерних систем управління Вінницького національного техуніверситету, кандидатка технічних наук Олена Жагловська удостоєна відзнаки за заслуги у науковій та педагогічній роботі, значний внесок у розвиток підростаючого покоління. Вона стала лауреатом премії «100 успішних українців».

Про це повідомляє пресцентр ВНТУ.

«Нині успіх не вимірюється кількістю грошей, славою чи лайками у соціальних мережах! Сьогодні успішна людина та, яка залишається людиною за будь-яких обставин!», — розповіла про себе викладачка.

Нагадаємо, Олена Жагловська — переможниця національного конкурсу «Краса країни 2019», а на Mrs Globe 2019 вродлива доцентка ВНТУ увійшла в Топ-30 найкрасивіших жінок планети. Зі світового конкурсу краси вінничанка привезла корону і сертифікат амбасадора

Нині Олена Жагловська активно працює над докторською дисертацією, яка наразі вже на завершальній стадії. Нещодавно стажувалась у міжнародній ІТ компанії EPAM Systems (Teacher Internship Program), успішно пройшла перший етап конкурсного відбору експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.