Дорожники зняли обмеження для руху транспорту трасами Вінниччини

Новини Вінниці / Дорожники зняли обмеження для руху транспорту трасами Вінниччини

Запроваджені вчора обмеження для руху вантажівок кількома магістралями Вінниччини скасовані. За повідомленням Служби автомобільних доріг у Вінницькій області 14 лютого на 9.30 небезпеки немає.

Запроваджені вчора обмеження для руху вантажівок кількома магістралями Вінниччини скасовані. За повідомленням Служби автомобільних доріг у Вінницькій області 14 лютого на 9.30 небезпеки немає.

Тимчасове обмеження руху великовагового транспорту стосувалося автодоріг:

М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка – м. Могилів-Подільський);

Т-02-03 Погребище-Турбів-Сквира (ділянка смт Турбів – м. Погребище); 

Т-02-12 Вінниця-Шпиків-Комаргород (ділянка смт Тиврів – смт Шпиків).

У той же час у пресслужбі ГУ ДСНС області повідомляють, що внаслідок складних погодних умов, які були протягом кількох діб, рятувальники Вінниччини вивільнили зі снігових заметів 151 автомобіль, серед яких п'ять рейсових автобусів і п'ятнадцять автомобілів екстреної медичної допомоги. Загалом, в транспортних засобах перебувало понад 380 громадян.

Вивільняли транспорт у Козятинському, Липовецькому, Барському, Крижопільському, Могилів-Подільському, Вінницькому, Бершадському, Погребищенському, Немирівському, Жмеринському, Калинівському, Тульчинському, Тиврівському, Хмільницькому та Чернівецькому районах області.

Для надання допомоги водіям від ДСНС залучалося понад 230 чоловік особового складу та 68 одиниць спецтехніки.

Наразі, попри скасування обмежень, рятувальники продовжують працювати на автошляхах Вінницької області та надавати допомогу кермувальникам.