"Домашнього" молока на вінницьких ринках з понеділка не буде

Новини Вінниці / "Домашнього" молока на вінницьких ринках з понеділка не буде

У Вінниці з понеділка, 23 березня, вводяться додаткові карантинні обмеження на продуктових ринках. Відповідне рішення сьогодні, 20 березня ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС.

У Вінниці з понеділка, 23 березня, вводяться додаткові карантинні обмеження на продуктових ринках. Відповідне рішення сьогодні, 20 березня, ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС.

Зокрема, працюватимуть продуктові ринки із 10 до 14-ї години. Крім того, молочна продукція має продаватись винятково у заводській упаковці. Тобто, торгувати молоком, сиром та сметаною селяни на вінницьких ринках не зможуть, навіть якщо знайдуть спосіб дістатися до обласного центру.

При цьому мер Сергій Моргунов звернув увагу поліції на можливе поширення після цього стихійної торгівлі. На думку С.Моргунова, санкції до порушників мають бути такими ж, як до тих, хто не дотримується інших карантинних заходів.    

На територію великих "критих" ринків, як "Урожай" чи м'ясо-молочний павільйон Центрального ринку запускати будуть не більше 20 людей одночасно. Відстань між продавцями при цьому має бути не менше трьох метрів.

Крім того, щогодини на вінницьких ринках буде проводитись обробка дезінфікуючими засобами.