Добрі традиції: Лариса Білозір та Микола Кучер привітали більше 7000 одиноких пенсіонерів з Великоднем

Новини Вінниці / Добрі традиції: Лариса Білозір та Микола Кучер привітали більше 7000 одиноких пенсіонерів з Великоднем

Народні депутати Лариса Білозір та Микола Кучер, не зраджують добрим традиціям і в чергове передали для одиноких бабусь та дідусів великодні хлібці до великого християнського свята Паски.

Народні депутати Лариса Білозір та Микола Кучер, не зраджують добрим традиціям і в чергове передали для одиноких бабусь та дідусів великодні хлібці до великого християнського свята Паски.

Турбота про літніх людей – це не тільки матеріальні блага, але і тепло, увага, доброзичливість та чуйне ставлення до ближнього.

Цьогоріч одинокі мешканці Томашпільського, Тульчинського, Чернівецького, Мурованокуриловецького, Шаргородського, Тростянецького, Гайсинського, Бершадського, Тепицького районів та м. Ладижин, яких обслуговують працівники соціальних служб,

отримали великодні пакуночки у переддень свята від народних депутатів.

«Ми добрим традиціям не зраджуємо. Наша традиція вітати одиноких дідусів та бабусь з Великоднем вже має трирічну історію.  Цьогоріч ми подарували 4090 великодніх пасок для поважного віку земляків. У переддень Великодня територіальні центри соціального обслуговування на нашому окрузі централізовано отримали святкові хлібці для своїх підопічних. Потім їх було передано всім одиноким, яких обслуговують працівники соціальних служб. До речі, у зв‘язку з карантином, доставка пасок додому для людей поважного віку набула неабиякої актуальності. Також ми, до всього іншого, цьогоріч додали ще й захисну багаторазову побутову маску, які були виготовлені місцевими майстринями, яких ми забезпечили тканинами. Хочу відзначити роботу соціальних служб з одинокими людьми, яка вимагає не лише самовідданості, людяності та поваги, а й безмежної доброти. Бо кожен з підопічних має свою болючу та важку історію життя. Кожен, при зустрічі хоче нею поділитись, щоб хтось вислухав та сказав добре слово. Мабуть, саме добре слово та увага, це тут найцінніше»,- відзначила благодійниця у коментарі для нашого видання.

На своєму окрузі Микола Кучер, окрім одиноких пенсіонерів також  привітав військових гайсинського гарнізону, частина з яких нині перебуває на передовій в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

«Ми щороку вітаємо військових 59-ОМПБр, військової частини А-0707 та військової частини А-0310  зі світлим святом. Цьогоріч передали 500 пасок для армійців. Нині частина військових перебуває у зоні військових дій та захищає наш спокій. Загалом нам вдалось привітати 3200 земляків з великим християнським святом»,- додав Микола Кучер.

Варто зазначити, що всі святкові хлібці депутати, як і завжди, замовляли у пекарнях на своїх округах, щоб таким чином підтримати ще й місцевих підприємців та зберегти робочі місця для персоналу у час кризи.

Новини Вінниці / Добрі традиції: Лариса Білозір та Микола Кучер привітали більше 7000 одиноких пенсіонерів з ВеликоднемНовини Вінниці / Добрі традиції: Лариса Білозір та Микола Кучер привітали більше 7000 одиноких пенсіонерів з ВеликоднемНовини Вінниці / Добрі традиції: Лариса Білозір та Микола Кучер привітали більше 7000 одиноких пенсіонерів з Великоднем
admin

21 квітня, 2020