До Всесвітнього дня води у Вінниці влаштовують «сміттєвий» флешмоб. Вінничан запрошують прибрати берег Вишенського озера та «Бригантину»

Новини Вінниці / До Всесвітнього дня води у Вінниці влаштовують «сміттєвий» флешмоб. Вінничан запрошують прибрати берег Вишенського озера та «Бригантину»

З настанням весни в різних містах України і Вінниці зокрема стають популярними екологічні флешмоби. Цієї суботи, 23 березня, вінничан запрошують приєднатися до одного із «сміттєвих челенджів» та зробити генеральне прибирання берегів Вишенського озера та острова «Бригантина». Суботник організовують управління Держрибагентства в області та Вінницький рибоохоронний патруль.

З настанням весни в різних містах України, і у Вінниці зокрема, стають популярними екологічні флешмоби. Цієї суботи, 23 березня, вінничан запрошують приєднатися до одного із «сміттєвих челенджів» та зробити генеральне прибирання берегів Вишенського озера та острова «Бригантина». Суботник організовують управління Держрибагентства в області (Вінницький рибоохоронний патруль).

«Акція присвячена Всесвітньому дню води. Адже чиста вода - запорука здорового життя! Від її якості залежить чисельність і популяція водних біоресурсів. Закликаємо усіх небайдужих громадян, представників ЗМІ, органів влади, органів місцевого самоврядування і територіальних громад долучатися до очищення берегових смуг», - повідомляють організатори.

Усіх бажаючих чекають о 10 годині (Вишенське озеро в районі вулиці Пирогова і район «Бригантина» біля Київського мосту). Детальну інформацію можна дізнатись за телефонами: (0432) 67-12-40; (0432) 67–12–34.

 

 

Саша Григоровська

21 березня, 2019