До восьми років ув’язнення загрожує 32-річній вінничанці за розповсюдження метадону

Новини Вінниці / До восьми років ув’язнення загрожує 32-річній вінничанці за розповсюдження метадону

У Вінниці працівники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали 32-річну місцеву жительку за підозрою у продажі метадону. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, під час затримання у неї вилучили 12 уже розфасованих фольгових згортків з наркотичною речовиною.

У Вінниці працівники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали 32-річну місцеву жительку за підозрою у продажі метадону. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, під час затримання у неї вилучили 12 уже розфасованих фольгових згортків з  наркотичною речовиною.  

Підозрілу жінку оперативники помітили на вулиці Артема. Під час проведеного огляду у зловмисниці вилучено згортки з речовиною, схожою на метадон. Вилучене направлено на експертизу. 

«Вінничанка зізналась, що наркотичний засіб отримувала від невідомої особи, яка в месенджері повідомляла про місце схову наркотиків. В подальшому отримані згортки вона розповсюджувала покупцям», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За це жінці загрожує до 8 років ув’язнення.

Сергій Маламура

25 червня, 2020