До Вінниці завітають «гуру» з кулінарії та гостинності, серед яких будуть і вінничани

Новини Вінниці / До Вінниці завітають «гуру» з кулінарії та гостинності, серед яких будуть і вінничани

У Центральному міському парку біля Вінницького планетарію відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart. Це освітній захід для вінницьких рестораторів та готельєрів, власників тематичних кав’ярень. На який завітають кулінарні «гуру» та експерти з гостинності. Приємно, що серед експертів буде і вінничанка - Олена Павлова.

У Центральному міському парку біля Вінницького планетарію відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart. Це освітній захід для вінницьких рестораторів та готельєрів, власників тематичних кав’ярень., на який завітають кулінарні «гуру» та експерти з гостинності. Приємно, що серед експертів буде і вінничанка - Олена Павлова.

Про це повідомляє пресслужба ВМР.

«Метою заходу є підвищення конкурентоспроможності представників сфери гостинності, обміну досвіду та налагодження контактів. А також буде презентовано успішні бізнес-кейси та реальні технологій, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність закладу сфери гостинності», - йдеться в інформації.

 

Зазначимо, що через пандемію захід кілька разів переносили, але врешті решт з датою визначились – 6 серпня. Відбуватиметься він не в режимі онлайн, а наживо.

На учасників бізнес-інтенсивну очікують виступи таких спікерів:

Євген Клопотенко – співзасновник ресторану «100 років тому вперед», експерт програми «Сніданок з 1+1», член журі Національної ресторанної премії «СОЛЬ», м. Київ

Ігор Сухомлин - ресторатор, підприємець, ідейний натхненник мережі «Чашка Espresso-bar», співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і мережі кав’ярень «Шарлотка», організатор міжнародних форумів «РестоПрактики», «РестоКемпа», «ШефсКемпа».

Віктор Тітов – співвласник ресторану української кухні «U» All about you», бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної ресторанної премії «СОЛЬ», організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проектів: «Дні Української кухні», м. Одеса

Юлія Чеснокова - експертка по світовим трендам в індустрії гостинності, власниця міжнародного освітнього проекту для рестораторів та поварів - Food and Success, партнер RestArt форуму - the Art of Restaurant Management, м.Барселона, Іспанія.

Олена Павлова - дослідниця Подільської кухні, етнографка, гастрогідеса,засновниця проектів Подільська кухня, «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина», кураторка проекту 13 chefs/13 шефів Вінниця, м.Вінниця

Вікторія Євтушенко - cпіввласниця і бренд-шефиня кондитерської «Fab», м.Одеса.

Оксана Марусич - експертка з продажу і сервісу, сертифікований бізнес тренерка, сертифікована коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів - 10 років, м.Київ.

На фото Олена Павлова

 

 

Марина Карабай

4 серпня, 2020