До Вінниці привезли евакуатор, який здатний «прибирати» з дороги будь-який джип порушника (ФОТО)

Новини Вінниці / До Вінниці привезли евакуатор, який здатний «прибирати» з дороги будь-який джип порушника (ФОТО)

Вранці 23 липня вінницьким журналістам презентували евакуатор Ford з маніпулятором італійського виробництва, який здатний будь-яке авто порушника, зокрема джип. Очікували у Вінниці техніку раніше, але свої корективи вніс карантин, адже підприємство, що виготовляло підйомник, розташоване на півночі Італії, де «вирував» коронавірус.

Вранці 23 липня вінницьким журналістам презентували евакуатор Ford з маніпулятором італійського виробництва, який здатний «прибрати» будь-яке авто порушника, зокрема, джип. Очікували у Вінниці техніку раніше, але свої корективи вніс карантин, адже підприємство, що виготовляло підйомник, розташоване на півночі Італії, де «вирував» коронавірус.

За словами міського голови Сергія Моргунова, загальна вартість евакуатора перевищує 3 млн грн., але така техніка необхідна місту. Близько 65% вінничан вважають, що потрібно навести лад на узбіччях вінницьких вулиць та дворах, адже, на жаль, достатньо водіїв користуються безкарністю та паркуються на власний розсуд, нехтуючи правилами та навіть здоровим глуздом.

Вантажопідйомність цього евакуатора дозволить підняти за колеса будь-який легковий транспортний засіб чи бус.

До роботи евакуатор має приступити у найближчі тижні, коли техніку поставлять на облік, а персонал отримає допуск.  

Олег Верлан

23 липня, 2020