До Росії примусово видворили чоловіка, який на Вінниччині відзначився дрібними крадіжками

Новини Вінниці / До Росії примусово видворили чоловіка, який на Вінниччині відзначився дрібними крадіжками

Працівники Управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками міграційної служби примусово повернули громадянина Російської Федерації у країну походження. Причиною примусу стало порушення чоловіком міграційного та адміністративного законодавства.

Працівники Управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками міграційної служби примусово повернули громадянина Російської Федерації у країну походження. Причиною примусу стало порушення чоловіком міграційного та адміністративного законодавства.

Слід зазначити, що в Україні до росіянина ставилися занадто лояльно. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, за останні два роки на правопорушника поліцейські склали 25 адміністративних протоколів за дрібні крадіжки та хуліганства.

Рішення про примусове повернення у країну походження було прийнято в січні 2021-го. Не пізніше 11 лютого 60-річний росіянин мав виконати його та залишити територію України.

Не зробивши цього, чоловік порушив вимоги ст. 26  Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства». Тому 7 червня через міжнародний пункт пропуску «Сеньківка» Чернігівської області правопорушника примусово видворили за межі країни з забороною подальшого в’їзду в Україну строком на 7 років 11 місяців.

Макс Мельник

9 червня, 2021