До кінця року у Немирові офіційно запрацює філія японської компанії "Fujikura"

Новини Вінниці / До кінця року у Немирові офіційно запрацює філія японської компанії "Fujikura"

Японська компанія "Fujikura", що спеціалізується на виробництві електричного обладнання для автомобілів, активно розгортає підприємство на Вінниччині. На грудень 2017 року заплановано офіційний запуск нової філії у Немирові.

Японська компанія "Fujikura", що спеціалізується на виробництві електричного обладнання для автомобілів, активно розгортає підприємство на Вінниччині. На грудень 2017 року заплановано офіційний запуск нової філії у Немирові. 
На сьогодні 200 людей вже пройшло стажування у Львові, й готові повернутися на Вінниччину, щоб працювати на підприємстві. Загалом до кінця року планують працевлаштувати 500 вінничан, сто із яких працюватимуть на адміністративних посадах. Про це заявив сьогодні представник компанії "Fujikura" під час зустрічі із головою облдержадміністрацією Валерієм Коровієм.

"Нині понад 300 тисяч осіб знаходяться у так званому сірому ринку праці, тому наше спільне завдання  -  створити комфортні умови праці, аби ці люди прийшли працювати на підприємство "Fujikura". Для вас це кадри, а для нас - важливий соціальний аспект. Оскільки, ці вінничани буди знаходитися біля своїх сімей, виховувати своїх дітей і не шукати кращої долі за кордоном", - зазначив Валерій Коровій. 


Довідка: «Fujikura Automotive Ukraine» - японська компанія, яка виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти. У 2013 році засновано українське відділення компанії в Львові. Розпочато роботу з розширення виробництва в Вінницькій області.

Саша Григоровська

Саша Григоровська

21 листопада, 2017