До 10 років за викрадену камеру відеонаглдяу: у Вінниці затримали двох підозрюваних, інші справі яких слухаються у суді

Новини Вінниці / До 10 років за викрадену камеру відеонаглдяу: у Вінниці затримали двох підозрюваних, інші справі яких слухаються у суді

Впродовж пів години 17 лютого у Вінниці співробітники роти поліції особливого призначення обласного главку поліції розшукали та затримали двох чоловіків, які на будівельному майданчику зірвали камеру відеонагляду та втекли.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, інформація про напад на лінію «102» надійшла близько 13 години від працівників охоронної фірми. На місце події поліцейські з’ясували, що близько 11 години двоє невідомих проникли на територію будмайданчика та зірвали камеру відеоспостереження, встановлену на стіні одного з приміщень.

Під час спілкування з очевидцями, та завдяки записам з інших камер відеонагляду, працівники поліції отримали детальні описи грабіжників. Затримали підозрюваних неподалік від місця вчинення злочину. Ними виявились двоє 20-річних вінничан.

Речові докази, які зловмисники заховали у свого знайомого, вилучені.

Як з’ясувалось, судом розглядаються матеріали справ за вчинення ними раніше майнових злочинів. Поки правопорушники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру.

За цим фактом слідчі розслідують провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Молодикам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

18 лютого, 2023