До 10 років позбавлення волі: суд виніс вирок вінничанину за умисне вбивство

Новини Вінниці / До 10 років позбавлення волі: суд виніс вирок вінничанину за умисне вбивство

На Вінниччині Вінницький міський суд визнав винуватим у скоєнні навмисного вбивства жителя Хмільницького району. Чоловіка  засудили до 10 років позбавлення волі за те, що він до смерті забив свою тещу.

Вінницький міський суд визнав винуватим у скоєнні навмисного вбивства жителя Хмільницького району. Чоловіка засудили до 10 років позбавлення волі за те, що він до смерті забив свою тещу. 

Як повідомили у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, за принципової позиції Калинівської місцевої прокуратури Вінницьким міським судом засуджено жителя с.Уланів Хмільницького району, який в лютому 2020 року вчинив вбивство своєї тещі.

Прокурором у суді доведено, що обвинувачений на ґрунті неприязних відносин наніс удар потерпілій в обличчя, від якого вона впала на землю, та, не зупиняючися, завдав їй низку ударів ногами по різним частинам тіла, а також завдав множинні цілеспрямовані удари цеглиною в область голови потерпілої, від чого вона померла на місці події.

Дії засудженого кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині»).

Судом чоловіка визнано винуватим у скоєнні цього злочину та засуджено до 10 років позбавлення волі. 

Ірина Заіковата

17 листопада, 2020