Для бібліотекарів Вінниччини проведуть наукову конференцію

Новини Вінниці / Для бібліотекарів Вінниччини проведуть наукову конференцію

У Вінниці в приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва відбудеться ІІ науково-практична конференція «Бібліотека в умовах сучасності і конструювання майбутнього».

У Вінниці в приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва відбудеться ІІ науково-практична конференція «Бібліотека в умовах сучасності і конструювання майбутнього».

Як повідомляють в управлінні культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації, в ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва 25 вересня проведуть наукову конференцію на честь місячника «Бібліотека – завжди надійно, вірно і з любов’ю», який приурочено до Всеукраїнського дня бібліотек.

Під час офіційної частини заходу відбудеться нагородження бібліотечних працівників області почесними грамотами Вінницької ОДА та Вінницької облради, управління культури і мистецтв облдержадміністрації, підбиття підсумків обласного конкурсу рекомендаційних бібліографічних видань «Читацькі студії 2019» і фотоконкурсу «“Тімірязєвка” в кадрі» та нагородження переможців. 

У рамках Всеукраїнськoї акції «Бібліотека українського воїна» буде здійснена передача книг до військової частини 3028 Національної гвардії України.

Відомо, що на конференції будуть винесені на обговорення такі теми:

- Бібліотека ХХІ століття: виклики та перспективи;
- Дослідження історії бібліотеки – важлива складова її іміджу;
- Фонди наукових та публічних бібліотек: сучасні тенденції формування та актуалізація якісного складу;
- Організація ефективного бібліотечного обслуговування – орієнтир на користувача;
- Краєзнавство: збереження традицій та нові форми роботи;
- Проектна діяльність сучасної бібліотеки;
- Сучасні професійні компетенції бібліотекаря.

На Конференцію запрошені керівники Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької обласної Ради, Вінницької міської ради.

Участь у Конференції візьмуть представники управління культури і мистецтв Вінницької ОДА, науковці, освітяни та бібліотечні працівники з міст Києва, Хмельницького, Вінниці та Вінницької області, представники депутатського корпусу, партнери з громадських організацій.