Для аграріїв Вінниччини створили власний «кабінет»

Новини Вінниці / Для аграріїв Вінниччини створили власний «кабінет»

У Вінниці презентували онлайн-платформу «Кабінет Аграрія». Адміністрування цим ынформацыйним ресурсом здійсню спілка «Національний центр розвитку агрофінансування». Регіональним представником спілки у Вінницькій області є Роман Колібаба.

У Вінниці презентували онлайн-платформу «Кабінет Аграрія». Адміністрування цим інформаційним ресурсом здійснює спілка «Національний центр розвитку агрофінансування». Регіональним представником спілки у Вінницькій області є Роман Колібаба.

Розробники платформи зазначають, що «Кабінет Аграрія» дає можливість отримати максимум корисної інформації.

Тут в одній програмі зібрана інформація про всі фінансові можливості,  всі дані про кредитні програми чи держпідримку, вимоги від фінустанов та список необхідних для подачі документів.

Можна подати заявку в режимі онлайн на фінансування та перевірити її статус у будь-який час. Під час подачі заявки  автоматично здійснюється аналіз фінансово-господарської діяльності агровиробника, що пришвидшує рішення про надання кредиту.

Також зареєстроване в системі сільськогосподарське підприємство може швидко знайти постачальника чи покупця продукції і укласти з ними контракти на вигідних та безпечних умовах.

В «Кабінеті Аграрія» можна замовити будь-які консультації (бухгалтерські, фінансові, юридичні), вибрати бажану дату та час, а також спосіб проведення консультації (телефон, Skype, виїздна).

NaПарижі писав про продаж елеватора в одному з районів Вінницької області.

Марина Карабай

16 лютого, 2020