Дівчині з Вінниччини мають трансплантувати серце та легені

Новини Вінниці / Дівчині з Вінниччини мають трансплантувати серце та легені

На Вінниччині збирають кошти для дівчини, якій мають зробити трансплантацію серця та легенів. Держава оплатила операцію дівчинки з Вінницької області, але родині потрібні кошти на дорогу та перебування в індійському місті Ченнай

На Вінниччині збирають кошти для дівчини, якій мають зробити трансплантацію серця та легенів. Держава оплатила операцію дівчинки, але родині потрібні кошти на дорогу та перебування в індійському місті Ченнай.

Про це йдеться на сторінці спільноти Допомога Альоні Загнітко в соціальній мережі FB.

«Альона Загнітко із села Іванів, що на Вінниччині, має смертельну хворобу - високу легеневу гіпертензію і потребує термінової трансплантація серця та легень у Індії. Держава вже оплатила операцію, вартість якої складає за 155 тис. доларів. Але її одинока мама фінансово виснажена за 3 роки лікування і елементарно немає коштів на поїздку і перебування під час лікування у індійському мегаполісі Ченнай», - зазначено в інформації.

Орієнтовно сума 12 тис. доларів. На 21 лютого родині зібрала 112 350,00 грн., що складає майже 40 % від суми.

Сьогодні, у дівчинки день народження, їй виповнилось 16 років. Земляки з Іванова привітали дівчину з уродинами та перерахували на картку ще 6 900 грн. і просять приєднатися до благодійного марафону.

Рахунок у Приватбанку мами - Куцмай Людмила Василівна: 
4149 4991 4074 8300

 

 

Марина Карабай

28 лютого, 2020