Дівчатка з Вінниччини на околиці міста зустріли козулю

Новини Вінниці / Дівчатка з Вінниччини на околиці міста зустріли козулю

У Жмеринці, що на Вінниччині, на околиці міста дівчата зустріли козулю.  Тваринка була дуже спокійна, її зовсім не збентежила зустріч з людьми,  тож дівчата зробили кілька чудових знімків зовсім.

У Жмеринці, що на Вінниччині, на околиці міста  дівчата зустріли козулю.Тваринка була дуже спокійна, її зовсім не збентежила зустріч з людьми, тож підлітки зробили кілька чудових знімків. 

Про це повідомляє Жмеринка.City

Подруги поділились враженнями від незвичайної зустрічі.

«Ми пройшли повз фабрику креветок, і попрямували до Михайлівського лісу, тут так спокійно, і зелено, як раптом побачили перед собою тваринку. Ми спочатку подумали, що це собака, адже вона зовсім нас не злякалася. Вже підійшовши дуже близько ми побачили, що це маленька козуля, як із мультика про Бембі», – зазначила Діана Місюра

Анна Вінницька з посмішкою зауважує: «В Італії природа під час карантину так очистилася, що в міста повернулися дельфіни, а в нашу Жмеринку – козулі. І справді не очікували зустріти таку гостю на своєму шляху».

Дівчатка сфотографували "Бембі" на згадку. Подруги хвилюються, аби тваринка не потрапила до рук браконьєрів.

 

 

Новини Вінниці / Дівчатка з Вінниччини на околиці міста зустріли козулюНовини Вінниці / Дівчатка з Вінниччини на околиці міста зустріли козулюНовини Вінниці / Дівчатка з Вінниччини на околиці міста зустріли козулю
Марина Карабай

24 травня, 2020