Десять проникаючих ножових поранень: наслідки п’яних «розборок» в Ямполі на Вінниччині

Новини Вінниці / Десять проникаючих ножових поранень: наслідки п’яних «розборок» в Ямполі на Вінниччині

Застілля у одного з жителів Ямполя Вінницької області закінчилось «різаниною». Господар будинку наніс гостю 10 проникаючих ножових поранень. Поранений прийшов додому, де його і знайшли правоохоронці.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 30 березня до будинку 59–річного місцевого мешканця викликали правоохоронців. До поліції звернувся 48–річного ямпільчанин.

Він розповів, що у гостях за чаркою з односельцем виник словесний конфлікт. Власником помешкання настільки розлютився, що схопив ніж. 59-річний хазяїн завдав приятелю серію ударів у живіт та передпліччя.

Поліція прибула за адресою, де відбувалось застілля. Оглянувши будинок, в одній з кімнат поліцейські виявили на підлозі сліди крові.

З’ясувалось, що у помешканні зловмисника троє чоловіків розпивали спиртні напої. Третій був лише свідком подій.

В результаті господаря затримали, травмованого розшукали та викликали йому швидку. Чоловік перебуває у лікарні.

За цим фактом наслідків посиденьок поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За такий злочин затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

31 березня, 2022