Держпродспоживслужба Вінниччини нагадала самоврядцям, як потрібно захищати «харчову» безпеку в районі

Новини Вінниці / Держпродспоживслужба Вінниччини нагадала самоврядцям, як потрібно захищати «харчову» безпеку в районі

На Вінниччині фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели нараду з очільникам сільських та селищних рад. Говорили про безпечність продуктів, пестициди та заахист справ споживачів.

На Вінниччині фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели нараду з очільникам сільських та селищних рад. Говорили про безпечність продуктів, пестициди та захист прав споживачів.

Домовились про «зворотній» зв‘язок. Про це йдеться на офіційному сайті Літинської РДА.

«Метою проведення наради було ознайомлення з роботою Держпродспоживслужби, налагодження співпраці у інформуванні щодо можливостей надання певних послуг та обговорення питань, які турбують громадян на місцях. Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук поінформував про основні функції відомства (цікаво, а раніше у Літині цього не знали? - ред.). Про важливість державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів, обробки земель пестицидами, епідемічного благополуччя населення розповіла Тетяна Вороновська – заступник начальника управління – начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду. Про захист прав споживачів повідомив начальник управління захисту споживачів Юрій Найчук (мабуть, з району зі скаргами не звертаються, - ред). Учасники наради домовились підтримувати обов’язковий зворотній зв’язок та ефективно співпрацювати задля збереження здоров’я та благополуччя населення», - йдеться в інформації.

Якою стала реакція літинських самоврядців на надану інформацію? Взяли до відома... Мабуть, у Тростянці, де на околиці селища існує екологічна проблема, були б питання. У Літині немає... 

 

Новини Вінниці / Держпродспоживслужба Вінниччини нагадала самоврядцям, як потрібно захищати «харчову» безпеку в районіНовини Вінниці / Держпродспоживслужба Вінниччини нагадала самоврядцям, як потрібно захищати «харчову» безпеку в районіНовини Вінниці / Держпродспоживслужба Вінниччини нагадала самоврядцям, як потрібно захищати «харчову» безпеку в районі
Марина Карабай

26 листопада, 2019