Дерев’яною лавкою забив до смерті односельця: на Вінниччині у будинку підозрюваного знайшли закривавлений одяг

Новини Вінниці / Дерев’яною лавкою забив до смерті односельця: на Вінниччині у будинку підозрюваного знайшли закривавлений одяг

У Мурованокуриловецькій територіальній громаді на Вінниччині 37-річний чоловік прийшов у гості до односельця. Незабаром 69-річного господаря сусіди знайшли мертвим. У поліції підозрюють, що під час розпитття алкогольних напоїв дерев’яної лавкою гість побив пенсіонера.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 24 червня оперативники встановили та затримали місцевого жителя за підозрою у вчиненні вбивства. Слідство має підстави вважати, що зловмисник дерев’яною лавкою наніс по голові потерпілому численні удари. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Про те, що знайдено закривавлене тіло пенсіонера поліція дізналась від старости села. На місці поліцейські опитали мешканців села та на підставі зібраних речових доказів встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину.

В ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника слідчі виявили його одяг з слідами крові.

Як з’ясувалось, затриманий прийшов у гості до загиблого. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками раптово виникла сварка, а потім бійка. Підозрюваний взяв у руки дерев’яну лавку, що стояла поряд, і почав наносити нею численні удари по голові пенсіонера. А потім гість пішов додому.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Усі причини та обставини злочину будуть встановленні в ході досудового розслідування.

Макс Мельник

27 червня, 2022