Депутати проситимуть Разумкова про присудження Премії Верховної Ради легендарному педагогу з Вінниччини

Новини Вінниці / Депутати проситимуть Разумкова про присудження Премії Верховної Ради легендарному педагогу з Вінниччини

Депутатит клопотатимуть перед Головою Верховної Ради України про присудження Премії Верховної Ради педагогу з Вінниччини Григорію Погончику. Відповідна пропозиція вже з‘явилась на сайті Вінницької обласної ради.

Вінницькі депутати клопотатимуть перед головою Верховної Ради України про присудження Премії ВР педагогу з Вінниччини Григорію Погончику. Відповідна пропозиція вже з‘явилась на сайті Вінницької обласної ради.

«Порушити клопотання перед Головою Верховної Ради України про присудження премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Погончику Григорію Олексійовичу, директору Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів N1», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що Григорій Погончик має чимало заслуг, крім грамот, відзнак у нього є власна сторінка у Вікіпедії. То ж докладно про біографію педагога, журналіста, історика та краєзнавця можна дізнатись саме з електронної енциклопедії.

Приємно те, що чоловік, якому незабаром виповниться 65 років, народився та виріс на Вінниччині і зміг реалізувати свої здібності саме на малій батьківщині.