Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)

Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)

Не дивлячись на введені у Вінницькій області й по всій Україні поступові кроки виведення населення з карантину, коронавірус нікуди не зник. І згідно з останніх даних МОЗ продовжує тримати свої позиції. Тому питання захисту людей похилого віку, як ніколи набирає обертів.

Не дивлячись на введені у Вінницькій області й по всій Україні поступові кроки виведення населення з карантину, коронавірус нікуди не зник. І згідно з останніх даних МОЗ продовжує тримати свої позиції, зокрема на Вінниччині. Тому питання захисту людей похилого віку, як ніколи набирає обертів.

Члени наглядової ради Фонду Громади «Подільська Громада» Дмитро Чаленко та Алла Власюк, яка також входить до складу наглядової ради ініціативи «СтопВірус», передали чергову благодійну допомогу у вигляді наборів індивідуальних засобів захисту для людей віком 60+. Це саме те, що потрібно людям для захисту, але вони не завжди можуть собі дозволити витрачати на них гроші.

Зобов'язались передати благодійні пакунки, безпосередньо в руки отримувачам, керівники ОСББ по вул.Антонова, Учительській, Якова Гальчевського, ОСББ "Взаємодія" та голови квартальних комітетів "Соняшник", "Вінницькі хутори Центр", "Дмитрівський", "Добробут", "Добрий дім", "Набережний", "Надія", "Привокзальний", "Царина", "Ясний".

Відомо, що у "Пакунку допомоги", присвяченого також і зеленим святам, містилось:

  • набір індивідуального захисту (захисна маска та рукавиці);
  • посівний календар;
  • насіння овочів та квітів.

Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк передали чергову благодійну допомогу вінницьким пенсіонерам (ФОТО)