Депутат з Вінниччини Мельничук звинуватив зятя Тимошенко у частих поїздках до Росії

Новини Вінниці / Депутат з Вінниччини Мельничук звинуватив зятя Тимошенко у частих поїздках до Росії

З трибуни Верховної Ради депутат від БПП Іван Мельничук, який був обраний на мажоритарному окрузі на Вінниччині, звинуватив зятя Юлії Тимошенко бізнесмена Артура Чечоткіна в тому. Що той часто перебуває в Росії. Про це парламентар згадав після того, як вказав, що лідерки «Батьківщини» знову немає в сесійній залі, де її не часто бачать.

З трибуни Верховної Ради 4 вересня депутат від БПП Іван Мельничук, який був обраний на мажоритарному окрузі на Вінниччині, звинуватив зятя Юлії Тимошенко бізнесмена Артура Чечоткіна в тому, що той часто перебуває в Росії. Про це парламентар згадав після того, як вказав, що лідерки «Батьківщини» знову немає в сесійній залі, де її не часто бачать.

Смілива заява. Зважаючи на те, що Іван Іванович ніколи не відрізнявся популізмом, мабуть він має переконливі докази щодо візитів зятя Тимошенко до країни-агресора. У 2014 році в ЗМІ зазначали, що в А. Чечоткіна є певний бізнес в анексованому Криму. Згодом права власності перейшли до іншої фірми. Останнім часом про «зв’язки» зятя Тимошенко з Росією не згадувалося.

Про 36-річного А. Чечоткіна відомо відносно мало. У 14-річному він з матір’ю поїхав з Одеси до США, де згодом за допомогою родини створив нібито успішний бізнес по здачі в оренду житла. Влітку 2010-го Артур познайомився із Євгенією Тимошенко на відкритті оновленого клубу в одеській Аркадії. В грудні 2014-го пара побралася.

Відомо, що Артуру Чечоткіну належать частка у кількох фірмах, велика земельна ділянка біля Києва, а також частка банку.  

Щодо Івана Мельничука, то до обрання нардепом по «жмеринському» округу в 2014-ому він був депутатом Вінницької облради та займався продажем сувенірної продукції у Літинському районі.