Депутат Вінницької облради від «Слуги народа» Шаповалов погоджується з призначенням Зеленського на другий термін президентства «через суд»

Новини Вінниці / Депутат Вінницької облради від «Слуги народа» Шаповалов погоджується з призначенням Зеленського на другий термін президентства «через суд»

Після першої сесії Вінницької облради та обрання керівного складу у ЗМІ багато писали прогнозів щодо майбутніх розкладів. Можливо, передчасно. Приміром, депутат Вінницької облради від «Слуги народу» Євгеній Шаповалов у Facebook перепостив думку парламентаря з фракції «ЄС» Олексія Гончаренка щодо варіантів з другим терміном президентства Володимира Зеленського. Нардеп вважає, що це можливо, адже голову держави «призначить суд»… Вінницький «слуга» перепостив думку Гончаренка без власних коментарів.

Після першої сесії Вінницької облради та обрання керівного складу у ЗМІ багато писали прогнозів щодо майбутніх «розкладів». Можливо, передчасно. Приміром, депутат Вінницької облради від «Слуги народу» Євгеній Шаповалов у Facebook перепостив думку парламентаря з фракції «ЄС» Олексія Гончаренка щодо варіантів з другим терміном президентства Володимира Зеленського. Нардеп вважає, що це можливо, адже голову держави «призначить суд»… Вінницький «слуга» перепостив думку Гончаренка без власних коментарів.

Є.Шаповалов – нове обличчя в облраді. У «Вікіпедії» про 24-річного вінничанина, який нині проживає у Києві, пишуть, що він – «політик та громадський діяч, реформатор, експерт з децентралізації, радник першого заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації, модератор платформи «Економіка та інвестиції» Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Також нинішній депутат брав активну участь у розробці перспективного плану формування об'єднаних територіальних громад у Вінницькій області.

Нагадаємо, коли весною 2019-го В.Зеленський балотувався у президенти, то переконував, що йому одного терміну достатньо. Тепер заступник голови Офісу президента Кирилло Тимошенко заявив, що Зеленський може балотуватися удруге. О.Гончаренко зі сарказмом написав, що балотуватися не потрібно, адже «його призначить суд».

P.S. Продовження історії читайте за посиланням.

Олег Верлан

30 листопада, 2020