Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOil

Новини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOil

Протягом дня, у мікрорайоні Стате місто проходили зустрічі з виборцями депутата Вінницької обласної ради Дмитра Чаленко. До прийому громадян також долучилась голова квартального комітету "Поділля" та членкиня Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Дехтяр.

Протягом дня, 17 вересня, у мікрорайоні Стате місто проходили зустрічі з виборцями депутата Вінницької обласної ради Дмитра Чаленка. До прийому громадян також долучилась голова квартального комітету "Поділля" та членкиня Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Дехтяр.

Відбулись зустрічі на Шкільний площі, в приміщенні квартального комітета "Добробут" та в приміщенні квартальний комітетів "Ясний" та "Поділля", що знаходиться по вулиці К. Широцького 8.

Окрім спілкування по пробемним питанням, мешканці Старого міста висловлювали поради, а такод дякували за допомогу в облаштуванні дитячих та спортивних майданчиків, благоустрою зелених зон. Також Дмитро Чаленко провів "тест-драйв" нещодавно встановлених компанією ViOil дитячої каруселі. Як тільки новинка з'явилась її одразу "розсмакувала" місцева малеча, що ні на хвилину не покидала ігровий майданчик.

Також у дворі будинку по вул. К. Широцького 8 з'явились жовто-зелені лавочки - також подарукок від ПГ ViOil та місцевого депутата.

Новини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOilНовини Вінниці / Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко презентував дитячу карусель, яку встановили на Старому місті за підтримки ViOil
Ірина Заіковата

18 вересня, 2020