Департамент кіберполіції Нацполіції відзначив третьокурсника вінницького техуніверситету, який організував кіберзахист

Новини Вінниці / Департамент кіберполіції Нацполіції відзначив третьокурсника вінницького техуніверситету, який організував кіберзахист

Від початку повномасштабного вторгнення росіян, вінницьким студентам вистачило кількох годин, і вони згуртувалися в команду із друзів, одногрупників, колег-студентів для того, щоб стати на варті кіберзахисту нашої країни. Із цієї команди відзначено подякою Департаменту кіберполіції Національної поліції України Івана Савчука.

Про це повідомляють у прес-центрі ВНТУ.

Він — третьокурсник кафедри захисту інформації факультету ІТКІ (1БС-19б).

«Працювати було над чим — частота кібератак ворожих хакерів збільшилися, як мінімум втричі. Щодень вони захищали та відбивали атаки ворогів на цифровому фронті, збільшували свою чисельність, яка із кількох десятків осіб зросла у кілька десятків тисяч однодумців!», - йдеться у повідомленні.

Відзначено студента «за проявлений професіоналізм, злагоджену взаємодію з Департаментом кіберполіції, спрямовану на кіберзахист державних інформаційних ресурсів та об'єктів критичної інфраструктури, виконання заходів з поінформованості громадян про забезпечення кібербезпеки та вагомий внесок у справу протидії правопорушенням, вчиненим у кіберпросторі».

Макс Мельник

22 травня, 2022