Денис Сова намагається здолати онкозахворювання і просить про допомогу

Новини Вінниці / Денис Сова намагається здолати онкозахворювання і просить про допомогу

До редакції NaПарижі звернувся дніпрянин Денис Сова з проханням про допомогу. Чоловік кілька років «змагається» з раком. В нього були успіхи, але хвороба повертається. Він розраховує на успіх, але просить допомогти з грішми, адже інакше шанси будуть мізерні.

До редакції NaПарижі звернувся дніпрянин Денис Сова з проханням про допомогу. Чоловік кілька років «змагається» з раком. В нього були успіхи, але хвороба повертається. Він розраховує на успіх, але просить допомогти з грішми, адже інакше шанси будуть мізерні.

«Мене звати Сова Денис Іванович, - пише він у листі. - Мені 38 років, з яких я майже 7 років борюся з перемінним успіхом з онкологією. Не думав, що доведеться просити допомогти, але у мене така ситуація, що без вашої допомоги я не впораюся.

У 2014 році у мене виявили пухлину головного мозку, тоді я самостійно вирішив питання. В Угорщині зробили операцію і на 6 років я забув про проблему. Навесні 2020 року біда повернулася до мене знову. Знімки МРТ показали, що пухлина знову почала зростати і дуже стрімко, пропав слух на праве вухо, з'явилися хиткість при ходьбі і оніміння обличчя.

Тоді про мою проблему дізналися не тільки родичі - я перший раз попросив про допомогу, опублікувавши пост в Facebook. Через складну локалізацію пухлини, операцію робили в Австрії. Вона пройшла успішно і пухлина була видалена повністю.

Я зрадів, дякував добрим людям, Богу і своєму хірургу. Я був впевнений, що це остаточна перемога над хворобою. Перший контроль через 2 місяці показав, що все добре, а ось, приїхавши до Відня в квітні, я був шокований, новинами про те, що пухлина дала рецидив. Мені сказали, що необхідно терміново робити опромінення.

Але це не останній «сюрприз», який мене чекав. Мені зробили КТ всього організму і в легені виявили вогнище розміром 3 см.

У цей день я подумав, що це моя фінішна пряма, але потім зібрав всі сили і вирішив боротися за життя, так як за плечима маленька дочка, мама-інвалід і дружина. А я фактично один годувальник у сім’ї .

Так як опромінення треба було робити негайно, я залишився в Австрії, позичив відсутню суму, і почав лікування. На даний момент питання з легеню залишається відкритим і мені знадобиться операція і, можливо, хіміотерапія.

Я і моя сім'я уклінно просимо у вас допомоги, бо мої фінансові ресурси на «нулі», залишилися тільки борги. Фінансово ми вже виснажені через тривалу боротьбу з хворобою, але ні я, ні мої близькі не здаємося, та продовжуємо відчайдушно боротися.

Прошу Вас, допоможіть мені вижити!»

Приватбанк (гривня) 4731 2191 1976 0811 - Сова Денис Іванович. - вайбер. +380503424469.

Новини Вінниці / Денис Сова намагається здолати онкозахворювання і просить про допомогуНовини Вінниці / Денис Сова намагається здолати онкозахворювання і просить про допомогуНовини Вінниці / Денис Сова намагається здолати онкозахворювання і просить про допомогу
Олеся Рудницька

29 травня, 2021