Декану ВНТУ вручили медаль

Новини Вінниці / Декану ВНТУ вручили медаль

Учора в приміщенні мерії вручили медаль «За вагомий внесок у розвиток міста» декану факультету машинобудування та транспорту Вінницького національного технічного університету Юрію Бурєннікову. Як відомо, згаданий науковець разом з колегами із ВНТУ чимало зробив для поліпшення транспортної системи Вінниці.

Учора в приміщенні мерії вручили медаль «За вагомий внесок у розвиток міста» декану факультету машинобудування та транспорту Вінницького національного технічного університету Юрію Бурєннікову.

Як відомо, згаданий науковець разом з колегами із ВНТУ чимало зробив для поліпшення транспортної системи Вінниці. 

«Юрій Анатолійович має багато гарних здобутків у викладацькій, освітянській, науковій сферах. Якщо говорити про транспортну реформу у Вінниці, то по праву можна казати, що однією з рушійних сил її впровадження був саме Юрій Бурєнніков. Саме завдяки науковим розробкам ми змогли досить кардинально змінити питому вагу і роль муніципального транспорту в загальній системі громадського транспорту міста. В результаті сьогодні наша транспортна система визнається найкращою в Україні. І ми будемо продовжувати працювати в цьому напрямку й надалі», – зауважив Сергій Моргунов.

Юрій Ярмощук

22 лютого, 2019