Дефіле у «срібному» віці. У конкурсі «Пані 60+» перемогла вінничанка Людмила Тихонова

Новини Вінниці / Дефіле у «срібному» віці. У конкурсі «Пані 60+» перемогла вінничанка Людмила Тихонова

У Вінниці 22 вересня вдруге відбувся конкурс краси «Пані 60+». Дефілювали сім жінок «срібного» віку, що відвідують Територіальний центр соціального обслуговування. Переможницею визнано Людмилу Тихонову.

«Я бачу, що у конкурсанток шалена підтримка в залі, а в самих учасниць присутній дух авантюризму і молодості. Люди «срібного віку» мають досвід і вони активні. Вони з мудрістю відносяться до життя, до процесів які відбуваються в громаді», - сказав конкурсанткам міський голова Сергій Моргунов.

Учасниці заходу співали, танцювали, розповідали про себе. Не обійшлось і без дефіле. В учасниць було кілька виходів: в українському та діловому костюмах, а також у вечірніх сукнях. До конкурсу краси «Пані 60+» вінничанки «срібного віку» готувались понад три місяці. Останні дні були дуже насичені – репетиції проходили майже щодня.

«Я щаслива, що беру участь у цьому конкурсі. Це була моя мрія і нарешті вона здійснилася. Живу насиченим життям, щоб дарувати радість оточуючим і щоб у мене було добре на душі. А такі конкурси приносять задоволення, надихають, навіть забуваєш про свій вік», - зазначила 73-річна конкурсантка Анастасія Гріцева.

Ще одна учасниця, 60-річна Ірина Шовкопляс, каже що «це конкурс ґречних пані, і ми всі хочемо ними бути».

«Бути пані – це не тільки дефіле на сцені, а це - спосіб життя. Сьогодні кожна з учасниць показала, на що вона здатна. Для мене це свято, казка і щось неймовірне», - запевнила вона.

Кожна учасниця отримала свій титул і корону «Пані чарівність» та «Пані Глядацьких симпатій» стала Ірина Шовкопляс. Звання «Пані Елегантність» отримала Наталія Поліщук. Галина Колесникова отримала титул «Пані Впевненість», а «Пані Вишуканість» стала Анастасія Гріцева. Звання «Пані Артистичність» отримала Олена Яковлена, «Пані Грація» - Наталія Черниця.

Олеся Рудницька

23 вересня, 2021