Де на Вінниччині минулої доби виявили найбільше випадків коронавірусу

Новини Вінниці / Де на Вінниччині минулої доби виявили найбільше випадків коронавірусу

Минулої доби всіма лабораторіями Вінниччини було досліджено 829 зразків на COVID-19. У результаті коронавірус вперше виявлено у 122 осіб (14,7%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Минулої доби всіма лабораторіями Вінниччини було досліджено 829 зразків на COVID-19. У результаті коронавірус вперше виявлено у 122 осіб (14,7%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Найбільше нових випадків інфікування підтверджено у Вінниці – 52. У Бершадському районі – 19, Тульчинському – 12, Іллінецькому – 10, Крижопільському – сім, Теплицькому – шість, Липовецькому – чотири, Барському та Вінницькому  - по три, Тростянецькому – два, Піщанському, Оратівському, Чечельницькому та Ямпільському районах – по одному випадку.  

Загалом за час пандемії на Вінниччині було проведено 420 763 ПЛР-досліджень на коронавірус. У результаті у 65 218 осіб було виявлено хворобу. 

Сергій Маламура

19 квітня, 2021